Κοτόπουλο με χυλοπίτες Αχαίας

Συστατικά

1 ψήφος
1.0 από 51 ψήφος


1 κοτόπουλο κομμένο
10 φρέσκες ντομάτες μέτριες
1/2 κιλό χυλοπίτες Αχαίας
1 Κρεμμύδι
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι


 

Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος



Πλένουμε το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε, και το τοποθετούμε σε ταψί ή πυρέξ με το λάδι, την ντομάτα πολτοποιημένη και μισό ποτήρι νερό.


Οταν ψηθεί και ροδοκοκκινίσει, ρίχνουμε τόσο νερό (βρασμένο) ώστε να το σκεπάζει. Επειτα ρίχνουμε τις χυλοπίτες μας, ανακατεύοντας κατά διαστήματα να μην κολλήσουν.


Σερβίρεται ζεστό αλλά και κρύο με τριμμένο τυράκι.


Καλή όρεξη


 

Από Μουρίκη Σοφία 14/07/2014
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code