Συστατικά
1 κοτόπουλο κομμένο
10 φρέσκες ντομάτες μέτριες
1/2 κιλό χυλοπίτες Αχαίας
1 Κρεμμύδι
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Πλένουμε το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε, και το τοποθετούμε σε ταψί ή πυρέξ με το λάδι, την ντομάτα πολτοποιημένη και μισό ποτήρι νερό.
Οταν ψηθεί και ροδοκοκκινίσει, ρίχνουμε τόσο νερό (βρασμένο) ώστε να το σκεπάζει. Επειτα ρίχνουμε τις χυλοπίτες μας, ανακατεύοντας κατά διαστήματα να μην κολλήσουν.
Σερβίρεται ζεστό αλλά και κρύο με τριμμένο τυράκι.
Καλή όρεξη
14/07/2014
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου