Κιμάς για μακαρόνια

Συστατικά

22 ψήφοι
4.0 από 522 ψήφοι
800 γρ. κιμάς
3 κουταλιές βούτυρο
1 κρεμμύδι
640 γρ. ντομάτες
1 κουτάλι ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
160 γρ τριμμένο τυρί
Κιμάς για μακαρόνια
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε τον κιμά σε κατσαρόλα με το βούτυρο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο να καβουρδιστεί. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι διαλυθεί καλά ο κιμάς.

Προσθέτουμε τις ντομάτες περασμένες από τρυπητό, το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό.

Το αφήνουμε να βράσει περίπου 1 ώρα μέχρι ο κιμάς να απορροφήσει σχεδόν τελείως τη σάλτσα.

Μετά ρίχνουμε τον κιμά πάνω στα μακαρόνια, πασπαλίζοντας το τυρί και είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα.
Από Foodland 02/03/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code