Συστατικά
500 γρ. χοντρό μακαρόνι
250 γρ. μπέικον
3 καυτερές κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες ξεσποριασμένες
1 κονσέρβα τοματοχυμός αλατισμένος
1 κύβος Knorr βοδινού
2 φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
250 γρ. μπέικον
3 καυτερές κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες ξεσποριασμένες
1 κονσέρβα τοματοχυμός αλατισμένος
1 κύβος Knorr βοδινού
2 φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε καλά.
Σε ένα τηγανάκι, τηγανίζουμε το μπέικον και το στραγγίζουμε από τα λάδια σε χαρτί κουζίνας. Αφού στραγγίσουν τα λάδια, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Στο τηγάνι που τηγανίσαμε το μπέικον και στο ίδιο λάδι, ρίχνουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά και τη σοτάρουμε για 1 λεπτό. Μετά προσθέτουμε τον τοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τον κύβο και αφήνουμε να σιγοβράσει σε σκεπασμένη κατσαρόλα για 15-20 λεπτά μέχρι που να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τα μακαρόνια. Πασπαλίζουμε με το μισό τυρί και τη μισή σάλτσα, ανακατεύουμε πολύ καλά και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο τυρί και την υπόλοιπη σάλτσα.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
Σε ένα τηγανάκι, τηγανίζουμε το μπέικον και το στραγγίζουμε από τα λάδια σε χαρτί κουζίνας. Αφού στραγγίσουν τα λάδια, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Στο τηγάνι που τηγανίσαμε το μπέικον και στο ίδιο λάδι, ρίχνουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά και τη σοτάρουμε για 1 λεπτό. Μετά προσθέτουμε τον τοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τον κύβο και αφήνουμε να σιγοβράσει σε σκεπασμένη κατσαρόλα για 15-20 λεπτά μέχρι που να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τα μακαρόνια. Πασπαλίζουμε με το μισό τυρί και τη μισή σάλτσα, ανακατεύουμε πολύ καλά και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο τυρί και την υπόλοιπη σάλτσα.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
06/02/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: