Συστατικά
380 γρ. μαργαρίνη
350 γρ. ζάχαρη
700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 αυγά
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 φλυτζανάκι κονιάκ
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 ½ γιούρτι στραγγισμένο (200 γρ.).
350 γρ. ζάχαρη
700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 αυγά
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 φλυτζανάκι κονιάκ
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 ½ γιούρτι στραγγισμένο (200 γρ.).
Οδηγίες Μαγειρέματος
Χτυπάμε σε ένα μπωλάκι τη μαγραρίνη με τη ζάχαρι και τα αυγά για αρκετή ώρα, μέχρι να ανακατευτεί καλά το μείγμα. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το κονιάκ.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με το γιαούρτι.
Προθερμένουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε σε ένα ταψάκι που έχουμε αλευρώσει και αλείψει με βούτυρο (για να μην κολλάει) το μείγμα.
Ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου μέχρι να ψηθεί καλά το μείγμα μας και βγάζουμε τη βασιλόπιτα από τον φούρνο.
Καλή όρεξη
Κοσκινίζουμε το αλεύρι το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με το γιαούρτι.
Προθερμένουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε σε ένα ταψάκι που έχουμε αλευρώσει και αλείψει με βούτυρο (για να μην κολλάει) το μείγμα.
Ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου μέχρι να ψηθεί καλά το μείγμα μας και βγάζουμε τη βασιλόπιτα από τον φούρνο.
Καλή όρεξη
19/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: