Ξεροτήγανα

Συστατικά

1 ψήφος
2.0 από 51 ψήφος
7 αυγά
μισό ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
2 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές κοφτές ζάχαρη
λίγο αλεύρι
αλάτι

Για το σιρόπι:
1 ποτήρι ζάχαρη
2 φλιτζάνια μέλι
1 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι καρύδια και κανέλα για το πασπάλισμα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το αλάτι, το λάδι και ζυμώνουμε καλά ενώ στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο-λίγο το χυμό πορτοκάλι.

Αφού τη δουλέψουμε καλά, την τυλίγουμε σε μία πετσέτα για μισή ώρα.

Μετά ανοίγουμε ψιλό φύλλο και το κόβουμε σε λωρίδες δημιουργώντας διάφορα σχήματα.

Τα ψήνουμε στο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και σε πολύ λάδι. Όταν ροδίσουν, είναι έτοιμα.

Ενώ τα βάζουμε σε πιατέλα, ρίχνουμε από πάνω το σιρόπι και τα πασπαλίζουμε με το καρύδι και την κανέλα.
Από Foodland 01/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code