Λαδένιοι

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
3 ποτήρια λάδι
3 πορτοκάλια
1 ποτηράκι κονιάκ
½ κιλό ζάχαρη
1 ποτήρι του νερού μέλι
1 κουταλιά κανελογαρύφαλα
1 ποτήρι αλισίβα
1 ποτήρι σόδα
1 ποτήρι μπαιϊκιν
σουσάμι
αλεύρι
μια φλούδα λεμονιού
ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Δουλεύουμε το λάδι και τη ζάχαρη, ρίχνουμε το χυμό από τα πορτοκάλια, το μέλι, τα κανελογαρύφαλα, την αλισίβα και τα υπόλοιπα υλικά.

Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μαλακή η ζύμη. Πλάθουμε σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο φούρνο.

Αφού βράσουμε το σιρόπι, βουτάμε τους λαδένιους στο σιρόπι, τους βγάζουμε αμέσως και τους πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Από Foodland 01/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code