Συστατικά
3 ποτήρια λάδι
3 πορτοκάλια
1 ποτηράκι κονιάκ
½ κιλό ζάχαρη
1 ποτήρι του νερού μέλι
1 κουταλιά κανελογαρύφαλα
1 ποτήρι αλισίβα
1 ποτήρι σόδα
1 ποτήρι μπαιϊκιν
σουσάμι
αλεύρι
μια φλούδα λεμονιού
ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
3 πορτοκάλια
1 ποτηράκι κονιάκ
½ κιλό ζάχαρη
1 ποτήρι του νερού μέλι
1 κουταλιά κανελογαρύφαλα
1 ποτήρι αλισίβα
1 ποτήρι σόδα
1 ποτήρι μπαιϊκιν
σουσάμι
αλεύρι
μια φλούδα λεμονιού
ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού

Οδηγίες Μαγειρέματος
Δουλεύουμε το λάδι και τη ζάχαρη, ρίχνουμε το χυμό από τα πορτοκάλια, το μέλι, τα κανελογαρύφαλα, την αλισίβα και τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μαλακή η ζύμη. Πλάθουμε σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο φούρνο.
Αφού βράσουμε το σιρόπι, βουτάμε τους λαδένιους στο σιρόπι, τους βγάζουμε αμέσως και τους πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μαλακή η ζύμη. Πλάθουμε σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο φούρνο.
Αφού βράσουμε το σιρόπι, βουτάμε τους λαδένιους στο σιρόπι, τους βγάζουμε αμέσως και τους πασπαλίζουμε με σουσάμι.
01/12/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου