Συστατικά
40 γρ. μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
40 γρ. κολοκύθι κομμένο σε κύβους
40 γρ. πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες τετράγωνες
40 γρ. πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες τετράγωνες
40 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κύβους
30 γρ. ντομάτα λιαστή κομμένη σε φέτες τετράγωνες
20 γρ. κρεμμύδι ξηρό κομμένο σε φέτες τετράγωνες
Διάφορα μυρωδικά (άνηθος, θυμάρι κ.λ.π)
Για τη σάλτσα:
20 γρ. ελαιόλαδο
5 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
5 γρ. σκόρδο
40 γρ. κολοκύθι κομμένο σε κύβους
40 γρ. πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες τετράγωνες
40 γρ. πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες τετράγωνες
40 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κύβους
30 γρ. ντομάτα λιαστή κομμένη σε φέτες τετράγωνες
20 γρ. κρεμμύδι ξηρό κομμένο σε φέτες τετράγωνες
Διάφορα μυρωδικά (άνηθος, θυμάρι κ.λ.π)
Για τη σάλτσα:
20 γρ. ελαιόλαδο
5 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
5 γρ. σκόρδο
Οδηγίες Μαγειρέματος
Κόβεις τα είδη που θα αποτελέσουν το σουβλάκι μας, σύμφωνα με τη συνταγή.
Τα μαρινάρεις για μισή ώρα μέσα στη σάλτσα με το ελαιόλαδο και το ξύδι.
Κατόπιν ετοιμάζεις το σουβλάκι και το ψήνεις σε χαμηλή φωτιά. Το πασπαλίζεις με αρωματικά βότανα.
Μπορείς να το σερβίρεις με ρύζι.
Τα μαρινάρεις για μισή ώρα μέσα στη σάλτσα με το ελαιόλαδο και το ξύδι.
Κατόπιν ετοιμάζεις το σουβλάκι και το ψήνεις σε χαμηλή φωτιά. Το πασπαλίζεις με αρωματικά βότανα.
Μπορείς να το σερβίρεις με ρύζι.
01/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου