Συστατικά
1 αρνάκι(χωρίς τα πόδια σε περίπτωση που δεν χωράει στο φούρνο)
1 αρνίσια συκωταριά
1 ξερό κρεμμύδι
1 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
1 ματσάκι άνιθο
1 κιλό ρύζι
Μαύρο και κόκκινο πιπέρι
Αλάτι και λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Αρχικά θα πρέπει να πλύνουμε ιδιαίτερα προσεχτικά τη συκωταριά και να την κόψουμε σε μικρά κομματάκια.
Έπειτα σε μία μεγάλη κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι ν΄αλλάξει λίγο το χρώμα τους. Μετά γεμίζουμε το αρνί με τη γέμιση αυτή, αφήνοντας όμως περιθώριο για να φουσκώσει το ρύζι, και το ράβουμε με μία χοντρή κλωστή.
Το βάζουμε σε δυνατό φούρνο ώστε να <πάρει χρώμα> και στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να σιγοψηθεί για 2 - 3 ώρες.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο μείγμα και για να γεμίσουμε αρνίσιες κοιλίτσες. Καλή όρεξη
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: