Συστατικά
2 κιλά αλεύρι
250 γραμ. αλεύρι
100 γραμ. σταφίδες
1 κουτ. Της σούπας γλυκάνισο
50 γραμ. μαγιά
αλάτι
χλιαρό νερό
250 γραμ. αλεύρι
100 γραμ. σταφίδες
1 κουτ. Της σούπας γλυκάνισο
50 γραμ. μαγιά
αλάτι
χλιαρό νερό
Οδηγίες Μαγειρέματος
Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη με το αλεύρι, τη μαγιά και λίγες σταφίδες.
Ρίχνουμε το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να σφίξει η ζύμη.
Όταν συμβεί αυτό, πλάθουμε τα λαζαράκια ως εξής:
Φτιάχνουμε το κεφάλι και το σώμα και τα ενώνουμε.
Στη συνέχεια φτιάχνουμε τα πόδια και τα χέρια και τα ενώνουμε και αυτά.
Τα άκρα των χεριών τα σταυρώνουμε στην κοιλιά του σώματος.
Μετά πασπαλίζουμε τα λαζαράκια με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180C για μια ώρα.
Ρίχνουμε το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να σφίξει η ζύμη.
Όταν συμβεί αυτό, πλάθουμε τα λαζαράκια ως εξής:
Φτιάχνουμε το κεφάλι και το σώμα και τα ενώνουμε.
Στη συνέχεια φτιάχνουμε τα πόδια και τα χέρια και τα ενώνουμε και αυτά.
Τα άκρα των χεριών τα σταυρώνουμε στην κοιλιά του σώματος.
Μετά πασπαλίζουμε τα λαζαράκια με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180C για μια ώρα.
01/12/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου