Μπακαλιάρος (παστός) τηγανητός

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 5 1 ψήφος
Μπακαλιάρος παστός (όσες φέτες θέλουμε)

Λάδι κατά προτίμηση ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή απλό με λίγη μπύρα)

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Κόβουμε τον μπακαλιάρο και τον βάζουμε σε πολύ νερό από την προηγούμενη το βράδυ (προσθέτοντας μια χούφτα αλάτι την πρώτη φορά).

• Αλλάζουμε το νερό πολλές φορές-έτσι ώστε να ξαλμυρίσει καλά.

• Ξεπλένουμε, αφαιρούμε το δέρμα του, κόβουμε τα κόκαλα που προεξέχουν και βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του στο κουρκούτι, που έχουμε φτιάξει λίγο πιο πριν, με αλεύρι, μπέικιν και μπύρα
.
• Τηγανίζουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου σε δυνατή φωτιά με μπόλικο λάδι.

• Το σερβίρουμε με σκορδαλιά ή και παντζαροσαλάτα.
Από Anasia 30/11/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης: