Ψάρι πλακί

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
(για 4 άτομα)
1. 4 φέτες ψάρι (σφυρίδα κλπ)

2. 1 λεμόνι

3. 2 κρεμμύδια

4. 2 σκέλιδες σκόρδο

5. 4 ντομάτες

6. ½ ματσάκι μαϊντανό

7. 5 κουταλιές ελαιόλαδο

8. Αλάτι, πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Πλένουμε το ψάρι, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί.

• Το περιχύνουμε με το χυμό ενός λεμονιού.

• Προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες.

• Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, ένα ποτήρι ζεστό νερό και ψήνουμε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να απορροφήσει τα υγρά και να ροδίσει.

• Το σερβίρουμε ζεστό με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Από Anasia 30/11/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code