Φαγκρί στο φούρνο

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 κιλό φαγκρί
1 κρεμμύδι
4 καρότα
• Λίγο σέλινο
1 μικρό κουτί ντοματάκια
1 ποτήρι του νερού λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
• Αλάτι
• Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε το φαγκρί, το πλένουμε, το αλατίζουμε και το κόβουμε στη μέση.

Το βάζουμε σε ένα βαθύ πυρέξ προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα καρότα σε φέτες ψιλές, το σέλινο ψιλοκομμένο, τις σκελίδες το σκόρδο ολόκληρες, τα ντοματάκια με όλο το ζουμί τους και το λάδι.

Σκεπάζουμε το πυρέξ και το βάζουμε στο φούρνο.

Όταν ψηθεί, θα έχει σχηματίσει αρκετό ζουμί, τότε ρίχνουμε αρκετή φρυγανιά, σκεπάζουμε το πυρέξ και το ξαναβάζουμε στο φούρνο να πάρει λίγες βράσεις.

Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη.
Από Anasia 03/02/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code