Συστατικά
• 1 κιλό φαγκρί
• 1 κρεμμύδι
• 4 καρότα
• Λίγο σέλινο
• 1 μικρό κουτί ντοματάκια
• 1 ποτήρι του νερού λάδι
• 2 σκελίδες σκόρδο
• Αλάτι
• Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα
• 1 κρεμμύδι
• 4 καρότα
• Λίγο σέλινο
• 1 μικρό κουτί ντοματάκια
• 1 ποτήρι του νερού λάδι
• 2 σκελίδες σκόρδο
• Αλάτι
• Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Καθαρίζουμε το φαγκρί, το πλένουμε, το αλατίζουμε και το κόβουμε στη μέση.
Το βάζουμε σε ένα βαθύ πυρέξ προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα καρότα σε φέτες ψιλές, το σέλινο ψιλοκομμένο, τις σκελίδες το σκόρδο ολόκληρες, τα ντοματάκια με όλο το ζουμί τους και το λάδι.
Σκεπάζουμε το πυρέξ και το βάζουμε στο φούρνο.
Όταν ψηθεί, θα έχει σχηματίσει αρκετό ζουμί, τότε ρίχνουμε αρκετή φρυγανιά, σκεπάζουμε το πυρέξ και το ξαναβάζουμε στο φούρνο να πάρει λίγες βράσεις.
Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη.
Το βάζουμε σε ένα βαθύ πυρέξ προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα καρότα σε φέτες ψιλές, το σέλινο ψιλοκομμένο, τις σκελίδες το σκόρδο ολόκληρες, τα ντοματάκια με όλο το ζουμί τους και το λάδι.
Σκεπάζουμε το πυρέξ και το βάζουμε στο φούρνο.
Όταν ψηθεί, θα έχει σχηματίσει αρκετό ζουμί, τότε ρίχνουμε αρκετή φρυγανιά, σκεπάζουμε το πυρέξ και το ξαναβάζουμε στο φούρνο να πάρει λίγες βράσεις.
Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη.
03/02/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου