Γλώσσες με άνηθο και μουστάρδα

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
(Για 4 άτομα)

600 γραμ φιλέτα γλώσσας
1 φλιτζ τσαγιού άνηθο ψιλοκομμένο
4 κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι
Γλώσσες με άνηθο και μουστάρδα
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα της γλώσσας. Τα πασπαλίζετε με λίγο μοσχοκάρυδο.

Παίρνετε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνετε μέσα τις 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο. Βάζετε μέσα τα φιλέτα της γλώσσας και τα σοτάρετε καλά και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Σε ένα μπολ ρίχνετε μέσα τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και 2-3 κουτ νερό. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε μέσα στο τηγάνι το μίγμα. Μαγειρεύετε για λίγο, περιχύνοντας με τη σαλτσούλα τις γλώσσες και κατόπιν τις σερβίρετε στα πιάτα πασπαλίζοντάς τες με λίγο άνηθο.

Σημείωση 1: Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Φιλετάρεται εύκολα, έχει λίγα αγκαθάκια και απολαυστική γεύση. Μπορούμε άνετα να την εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας όχι απλά ψητή, αλλά με μια αρωματική σάλτσα μουστάρδας.

Σημείωση 2:Επειδή η μερίδα είναι πολύ μικρή εάν θέλετε συνοδέψτε τις γλώσσες με βραστά κολοκυθάκια ή βραστά άγρια ραδίκια χωρίς να προσθέσετε λιπαρά.
Από Foodland 12/11/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code