Κακαβιά του καϊκιού

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
2 κιλά φρέσκα ψάρια (χειλούσα, λύχνο, σκορπίνα, πέρκες, χάνους, ροφούς, συναγρίδες, αστακός ή καβούρια)
1-2 αστακούς
2-3 καβούρια
4 πατάτες
3 κρεμμύδια
2 ντομάτες
1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
2 λεμόνια
αλάτι
πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα πλένουμε στη θάλασσα.

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στη μέση. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα λοφάζουμε σταυρωτά.

Βάζουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε μια φαρδιά κατσαρόλα και από πάνω στρώνουμε τα ψάρια, τα θαλασσινά και τις ντομάτες χαραγμένες σταυρωτά.

Βάζουμε νερό μέχρι λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια των ψαριών, βράζουμε την κακαβιά και προς το τέλος ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Η κακαβιά χρειάζεται περίπου 30 λεπτά βράσιμο σε δυνατή φωτιά.

Πριν την κατεβάσουμε από την φωτιά, στύβουμε τα δύο λεμόνια.
Από Foodland 01/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code