Ψάρια Σαβόρο

Συστατικά

2 ψήφοι
1.5 από 52 ψήφοι


Διάφορα ψάρια μέτρια στο μέγεθος, χωρίς πολλά κόκαλα (10 τεμ)
Φρέσκια ντομάτα (10 μέτριες)
Δενδρολίβανο (μία χούφτα)
Σκόρδο (2 μέτρια)
Λίγο λάδι Αλάτι Πιπέρι

Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος


Για την σάλτσα :


Τοποθετούμε στην κατσαρόλα, τις ντομάτες πολτοποιημένες, τα σκόρδα καθαρισμένα, το δενδρολίβανο, λάδι αλάτι και πιπέρι,με ενάμμισυ ποτήρι νερό.


Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ψάρια.

Τοποθετούμε τα βρασμένα ψάρια σε ένα μεγάλο μπώλ και από πάνω τα περιχύνουμε με την σάλτσα.


Τρώγονται ζεστά ή κρύα σαν ορεκτικό.


Ελπίζω να σας αρέσει.


Καλή όρεξη.

Από Μουρίκη Σοφία 14/07/2014
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code