Συστατικά
Διάφορα ψάρια μέτρια στο μέγεθος, χωρίς πολλά κόκαλα (10 τεμ)
Φρέσκια ντομάτα (10 μέτριες)
Δενδρολίβανο (μία χούφτα)
Σκόρδο (2 μέτρια)
Λίγο λάδι Αλάτι Πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Για την σάλτσα :
Τοποθετούμε στην κατσαρόλα, τις ντομάτες πολτοποιημένες, τα σκόρδα καθαρισμένα, το δενδρολίβανο, λάδι αλάτι και πιπέρι,με ενάμμισυ ποτήρι νερό.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ψάρια.
Τοποθετούμε τα βρασμένα ψάρια σε ένα μεγάλο μπώλ και από πάνω τα περιχύνουμε με την σάλτσα.
Τρώγονται ζεστά ή κρύα σαν ορεκτικό.
Ελπίζω να σας αρέσει.
Καλή όρεξη.
14/07/2014
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου