Συστατικά
4 τσιπούρες μεγάλες
4 ντομάτες μέτριες
3 λεμόνια
Λάδι μισό ποτήρι κρασιού
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε ένα πυρέξ ή ταψί τοποθετούμε τις τσιπούρες καθαρισμένες και τις ντομάτες ολόκληρες. Ρίχνουμε το λάδι , αλάτι πιπέρι και 1/4 του φλυτζανιού νερό, να ψηθούν σε μέτριο φούρνο.
Για την σάλτσα:
Σε ένα μπωλ λιώνουμε τις ντομάτες με το πιρούνι και ρίχνουμε το χυμό από τα λεμόνια ανακατεύοντάς τα.
Τοποθετούμε τις ψημένες τσιπούρες σε πιατέλα και περιχύνουμε με την σάλτσα.
Αξίζει να την δοκιμάσετε.
Καλή επιτυχία.
14/07/2014
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου