Συστατικά
1 κόκορας ή κότα
3 κούπες πλιγούρι
Μαύρο και κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Λίγο φρέσκο βούτυρο
3 κούπες πλιγούρι
Μαύρο και κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Λίγο φρέσκο βούτυρο

Οδηγίες Μαγειρέματος
Τσι γαρίζουμε τον κόκορα με βούτυρο, προσθέτουμε το πιπέρι και το αλάτι και το σβήνουμε με 2 ποτήρια νερό.
Αφήνουμε το κρέας να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.
Λίγο πριν βγάλουμε το κρέας από τη φωτιά προσθέτουμε το πλιγούρι και όσο νερό χρειάζεται, και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να ετοιμαστεί να ετοιμαστεί και το πλιγούρι.
Καλή όρεξη!
Αφήνουμε το κρέας να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.
Λίγο πριν βγάλουμε το κρέας από τη φωτιά προσθέτουμε το πλιγούρι και όσο νερό χρειάζεται, και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να ετοιμαστεί να ετοιμαστεί και το πλιγούρι.
Καλή όρεξη!
21/02/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου