Συστατικά
1 κότα σε κομμάτια
Λάδι για τηγάνισμα
10 κουταλιές αλεύρι
1 κουταλιά σκόρδο λιωμένο
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
Λάδι για τηγάνισμα
10 κουταλιές αλεύρι
1 κουταλιά σκόρδο λιωμένο
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βράζουμε την κότα για να μαλακώσει και έπειτα την τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και την διατηρούμε ζεστή.
Παίρνουμε λίγο λάδι όπου τηγανίσαμε την κότα, προσθέτουμε το αλεύρι και το αφήνουμε να τσιγαριστεί, μέχρι να πάρει ένα καφετί χρώμα, χωρίς όμως να καεί.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο, λίγο μαύρο πιπέρι και λίγο αλάτι και όσο νερό χρειάζεται ώστε να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο ένα κομμάτι κότας και δίπλα λίγο από το κουρκούτι.
Καλή όρεξη!
Παίρνουμε λίγο λάδι όπου τηγανίσαμε την κότα, προσθέτουμε το αλεύρι και το αφήνουμε να τσιγαριστεί, μέχρι να πάρει ένα καφετί χρώμα, χωρίς όμως να καεί.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο, λίγο μαύρο πιπέρι και λίγο αλάτι και όσο νερό χρειάζεται ώστε να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο ένα κομμάτι κότας και δίπλα λίγο από το κουρκούτι.
Καλή όρεξη!
21/02/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου