Κότα με κουρκούτι

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 κότα σε κομμάτια

Λάδι για τηγάνισμα

10 κουταλιές αλεύρι

1 κουταλιά σκόρδο λιωμένο

Μαύρο πιπέρι

Αλάτι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βράζουμε την κότα για να μαλακώσει και έπειτα την τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και την διατηρούμε ζεστή.

Παίρνουμε λίγο λάδι όπου τηγανίσαμε την κότα, προσθέτουμε το αλεύρι και το αφήνουμε να τσιγαριστεί, μέχρι να πάρει ένα καφετί χρώμα, χωρίς όμως να καεί.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο, λίγο μαύρο πιπέρι και λίγο αλάτι και όσο νερό χρειάζεται ώστε να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο ένα κομμάτι κότας και δίπλα λίγο από το κουρκούτι.

Καλή όρεξη!
Από Foodland 21/02/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code