Συστατικά
1 κιλό τηγανιά χοιρηνή
Αλάτι, πίπερι, ρίγανη
Πράσα (όση ποσότητα επιθυμούμε)
Αλάτι, πίπερι, ρίγανη
Πράσα (όση ποσότητα επιθυμούμε)

Οδηγίες Μαγειρέματος
Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με τα νερά του για να σιγοβράσει με 1 1/2 ποτήρι νερό.
Πριν σωθεί το νερό, προσθέτουμε το λάδι, πιπεράκι και τη ριγανίτσα και το σοτάρουμε μαζί μ' ένα μικρό κρεμμύδι σε φέτες.
Αφού κοκκινίσει καλά το κρέας, το βγάζουμε με την τρυπητή κουτάλα και προσθέτουμε το πράσο κομμένο στα τέσσερα.
Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό και το βράζουμε σε σιγανή φωτιά.Πριν καλά-καλά σωθεί το νερό, βάζουμε και το κρέας να τηγανιστεί ξανά μαζί με το πράσο.
Το σβήνουμε με 1 1/2 στημενο λεμόνι και ρίχνουμε και το αλάτι.
Καλή όρεξη!
Πριν σωθεί το νερό, προσθέτουμε το λάδι, πιπεράκι και τη ριγανίτσα και το σοτάρουμε μαζί μ' ένα μικρό κρεμμύδι σε φέτες.
Αφού κοκκινίσει καλά το κρέας, το βγάζουμε με την τρυπητή κουτάλα και προσθέτουμε το πράσο κομμένο στα τέσσερα.
Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό και το βράζουμε σε σιγανή φωτιά.Πριν καλά-καλά σωθεί το νερό, βάζουμε και το κρέας να τηγανιστεί ξανά μαζί με το πράσο.
Το σβήνουμε με 1 1/2 στημενο λεμόνι και ρίχνουμε και το αλάτι.
Καλή όρεξη!
21/02/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου