Συστατικά
1 λίτρο νερό
1/2 κιλό καλαμποκίσιο αλεύρι
1/2 κιλό παστό χοιρινό κρέας(τσιγαρίδες)
Κόκκινο πιπέρι
1/2 κιλό καλαμποκίσιο αλεύρι
1/2 κιλό παστό χοιρινό κρέας(τσιγαρίδες)
Κόκκινο πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα πλάστη (όχι με κουτάλι, για να μην σβολιάσει). Όταν πηχτώσει αρκετά, το αδειάζουμε σ΄ένα ταψί και το αφήνουμε μέχρι να κρυώσει.
Εντωμεταξύ, βάζουμε το παστό κρέας με το κόκκινο πιπέρι σ΄ένα τηγάνι και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το λίπος και να αρχίσει να τσιγαρίζεται.
Αφού έχει κρυώσει το ζυμάρι, το χαράζουμε βαθιά σε κομμάτια και το περιχύνουμε με το παστό κρέας.
Καλή όρεξη
Εντωμεταξύ, βάζουμε το παστό κρέας με το κόκκινο πιπέρι σ΄ένα τηγάνι και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το λίπος και να αρχίσει να τσιγαρίζεται.
Αφού έχει κρυώσει το ζυμάρι, το χαράζουμε βαθιά σε κομμάτια και το περιχύνουμε με το παστό κρέας.
Καλή όρεξη
21/02/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: