Κατσαμάκι

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 λίτρο νερό

1/2 κιλό καλαμποκίσιο αλεύρι

1/2 κιλό παστό χοιρινό κρέας(τσιγαρίδες)

Κόκκινο πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα πλάστη (όχι με κουτάλι, για να μην σβολιάσει). Όταν πηχτώσει αρκετά, το αδειάζουμε σ΄ένα ταψί και το αφήνουμε μέχρι να κρυώσει.

Εντωμεταξύ, βάζουμε το παστό κρέας με το κόκκινο πιπέρι σ΄ένα τηγάνι και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το λίπος και να αρχίσει να τσιγαρίζεται.

Αφού έχει κρυώσει το ζυμάρι, το χαράζουμε βαθιά σε κομμάτια και το περιχύνουμε με το παστό κρέας.

Καλή όρεξη
Από Foodland 21/02/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code