Καβουρμάς

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
5-6 κιλά χοιρινό κρέας(σπάλα ή ωμοπλάτη)

1/2 κιλό άσπρο πάχος ή μαργαρίνη

2 πράσα ή 1 κρεμμύδι

Μείγμα μπαχαρικών (αλάτι, 1 κουτάλι μαύρο πιπέρι, 1 κουτάλι κόκκινο πιπέρι, 1 κουτάλι ρίγανη, 1 κουτάλι μπαχάρι σε σπυριά και 1 κουτάλι κύμινο).
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Τσιγαρίζουμε το λίπος και μετά το κρέας κομμένο σε κομμάτια.

Αφού πάρει χρώμα, ρίχνουμε 1/2 ή 1 ποτήρι νερό. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να σωθούν τα νερά του και να μαλακώσει το κρέας, και να τσιγαριστεί λίγο ακόμη με το λίπος του.

Πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός, ρίχνουμε τα 2 πράσα ή το 1 κρεμμύδι ψιλικομμένα και όλα τα μπαχαρικά. Το αποθηκεύουμε σε μαγάλα βάζα και το συντηρούμε στο ψυγείο για όλο το χειμώνα.

Καλή όρεξη!
Από Foodland 21/02/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code