Κοτόπουλο με κάρυ

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
3 κ. σ. Βούτυρο
2 Κρεμμύδια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
2 κ. σ. Κάρυ σκόνη
2 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα, χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια.
2 φλυτζ. τσαγιού ζεστός ζωμός κότας
1 κ. σ. Κορνφλάουρ
2 κ. σ. κρύο Νερό
1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 κ. σ. Μαϊντανό ψιλοκομμένο
□ Αλάτι - Πιπέρι
□ Μαύρες Ελιές
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σε μεγάλο τηγάνι καίμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Σοτάρουμε για 5 - 6 λεπτά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας κάθε τόσο. Ρίχνουμε το κάρι και μαγειρεύουμε για 3 - 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 2 - 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε τον ζωμό της κότας και όταν πάρει βράση συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή - μέτρια φωτιά.

Ανακατεύουμε το κορνφλάουρ με το νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 1 λεπτό. Ρίχνουμε την κρέμα και μόλις πάρει βράση μαγειρεύουμε για 2 - 3 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.

Σερβίρουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό. Διακοσμούμε με ελιές. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.
Από Γιώτα 28/11/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code