Συστατικά
□ 3 κ. σ. Βούτυρο
□ 2 Κρεμμύδια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
□ 2 κ. σ. Κάρυ σκόνη
□ 2 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα, χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια.
□ 2 φλυτζ. τσαγιού ζεστός ζωμός κότας
□ 1 κ. σ. Κορνφλάουρ
□ 2 κ. σ. κρύο Νερό
□ 1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
□ 1 κ. σ. Μαϊντανό ψιλοκομμένο
□ Αλάτι - Πιπέρι
□ Μαύρες Ελιές
□ 2 Κρεμμύδια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
□ 2 κ. σ. Κάρυ σκόνη
□ 2 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα, χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια.
□ 2 φλυτζ. τσαγιού ζεστός ζωμός κότας
□ 1 κ. σ. Κορνφλάουρ
□ 2 κ. σ. κρύο Νερό
□ 1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
□ 1 κ. σ. Μαϊντανό ψιλοκομμένο
□ Αλάτι - Πιπέρι
□ Μαύρες Ελιές

Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε μεγάλο τηγάνι καίμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Σοτάρουμε για 5 - 6 λεπτά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας κάθε τόσο. Ρίχνουμε το κάρι και μαγειρεύουμε για 3 - 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 2 - 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε τον ζωμό της κότας και όταν πάρει βράση συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή - μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε το κορνφλάουρ με το νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 1 λεπτό. Ρίχνουμε την κρέμα και μόλις πάρει βράση μαγειρεύουμε για 2 - 3 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό. Διακοσμούμε με ελιές. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 2 - 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε τον ζωμό της κότας και όταν πάρει βράση συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή - μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε το κορνφλάουρ με το νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 1 λεπτό. Ρίχνουμε την κρέμα και μόλις πάρει βράση μαγειρεύουμε για 2 - 3 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό. Διακοσμούμε με ελιές. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.
28/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: