Κοτόπουλο Πανέ

Συστατικά

2 ψήφοι
4.5 από 52 ψήφοι
□ Λάδι για τη φριτέζα
1 φλ. τσαγιού Καλαμποκάλευρο
11/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά.
1/4 κ. κ. Θυμάρι
1/4 κ. κ. μοσχοκάρυδο
3 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα, χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλες μπουκιές.
1 φλ. Αλεύρι
4 Αυγά χτυπημένα
1 κ. σ. Μαϊντανό ψιλοκομμένο
□ Αλάτι - Πιπέρι
Κοτόπουλο Πανέ
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Προθερμαίνουμε το λάδι στη φριτέζα ή σε βαθύ τηγάνι. Ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο με τη φρυγανιά, τα αρωματικά και τα μπαχαρικά σε ένα μεγάλο μπωλ.

Βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου τα βουτάμε στο αυγό στην φρυγανιά και κατόπιν τα τηγανίζουμε για 6 - 7 λεπτά.

Βγάζουμε από τη φωτιά και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Από Γιώτα 29/11/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code