Συστατικά
□ Λάδι για τη φριτέζα
□ 1 φλ. τσαγιού Καλαμποκάλευρο
□ 11/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά.
□ 1/4 κ. κ. Θυμάρι
□ 1/4 κ. κ. μοσχοκάρυδο
□ 3 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα, χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλες μπουκιές.
□ 1 φλ. Αλεύρι
□ 4 Αυγά χτυπημένα
□ 1 κ. σ. Μαϊντανό ψιλοκομμένο
□ Αλάτι - Πιπέρι
□ 1 φλ. τσαγιού Καλαμποκάλευρο
□ 11/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά.
□ 1/4 κ. κ. Θυμάρι
□ 1/4 κ. κ. μοσχοκάρυδο
□ 3 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα, χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλες μπουκιές.
□ 1 φλ. Αλεύρι
□ 4 Αυγά χτυπημένα
□ 1 κ. σ. Μαϊντανό ψιλοκομμένο
□ Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Προθερμαίνουμε το λάδι στη φριτέζα ή σε βαθύ τηγάνι. Ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο με τη φρυγανιά, τα αρωματικά και τα μπαχαρικά σε ένα μεγάλο μπωλ.
Βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου τα βουτάμε στο αυγό στην φρυγανιά και κατόπιν τα τηγανίζουμε για 6 - 7 λεπτά.
Βγάζουμε από τη φωτιά και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου τα βουτάμε στο αυγό στην φρυγανιά και κατόπιν τα τηγανίζουμε για 6 - 7 λεπτά.
Βγάζουμε από τη φωτιά και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
29/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου