Κοτόπουλο Κοκκινιστό

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 μεσαίο κοτόπουλο
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κουτ. της σούπας τοματοπελτές
1 κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι κρασί
αλάτι, πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Πλένουμε το κοτόπουλο και το τρίβουμε με μία λεμονόκουπα.

Σε μιά κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και το βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει το λάδι, προσθέτουμε το κρεμμύδι για να τσιγαριστεί και αμέσως μετά το κοτόπουλο, το οποίο τσιγαρίζουμε όσο μπορούμε.

"Σβήνουμε" με κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα και τον τοματοπελτέ. Μετά ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

Αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του και το βγάζουμε από τη φωτιά.

Καλή όρεξη.
Από Foodland 07/12/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code