Συστατικά
1 μεσαίο κοτόπουλο
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κουτ. της σούπας τοματοπελτές
1 κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι κρασί
αλάτι, πιπέρι
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κουτ. της σούπας τοματοπελτές
1 κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι κρασί
αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Πλένουμε το κοτόπουλο και το τρίβουμε με μία λεμονόκουπα.
Σε μιά κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και το βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει το λάδι, προσθέτουμε το κρεμμύδι για να τσιγαριστεί και αμέσως μετά το κοτόπουλο, το οποίο τσιγαρίζουμε όσο μπορούμε.
"Σβήνουμε" με κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα και τον τοματοπελτέ. Μετά ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του και το βγάζουμε από τη φωτιά.
Καλή όρεξη.
Σε μιά κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και το βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει το λάδι, προσθέτουμε το κρεμμύδι για να τσιγαριστεί και αμέσως μετά το κοτόπουλο, το οποίο τσιγαρίζουμε όσο μπορούμε.
"Σβήνουμε" με κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα και τον τοματοπελτέ. Μετά ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του και το βγάζουμε από τη φωτιά.
Καλή όρεξη.
07/12/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: