Συστατικά
700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
300 γρ. κιμά χοιρινό
4 φέτες ψίχα ψωμιού (μπαγιάτικο)
1 κρεμμύδι ξυσμένο στον τρίφτη
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι Μαϊντανό
Αλάτι - Πιπέρι
2/3 φλ. αλεύρι
1 φλ. λάδι
300 γρ. κιμά χοιρινό
4 φέτες ψίχα ψωμιού (μπαγιάτικο)
1 κρεμμύδι ξυσμένο στον τρίφτη
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι Μαϊντανό
Αλάτι - Πιπέρι
2/3 φλ. αλεύρι
1 φλ. λάδι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Μουλιάζουμε το ψωμί στο νερό και το στραγγίζουμε καλά. Αναμειγνύουμε καλά τους κιμάδες και προσθέτουμε το μουλιασμένο ψωμί, ανακατεύοντας καλά.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το κρεμμύδι το σκόρδο και το αλατοπίπερο.
Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα.
Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Μόλις γίνουν οι κεφτέδες, τους βγάζουμε από τη φωτιά και τους σερβίρουμε ζεστούς.
Καλή όρεξη.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το κρεμμύδι το σκόρδο και το αλατοπίπερο.
Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα.
Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Μόλις γίνουν οι κεφτέδες, τους βγάζουμε από τη φωτιά και τους σερβίρουμε ζεστούς.
Καλή όρεξη.
14/12/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου