Τηγανητοί Κεφτέδες

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
300 γρ. κιμά χοιρινό
4 φέτες ψίχα ψωμιού (μπαγιάτικο)
1 κρεμμύδι ξυσμένο στον τρίφτη
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι Μαϊντανό
Αλάτι - Πιπέρι
2/3 φλ. αλεύρι
1 φλ. λάδι
Τηγανητοί Κεφτέδες
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Μουλιάζουμε το ψωμί στο νερό και το στραγγίζουμε καλά. Αναμειγνύουμε καλά τους κιμάδες και προσθέτουμε το μουλιασμένο ψωμί, ανακατεύοντας καλά.

Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το κρεμμύδι το σκόρδο και το αλατοπίπερο.

Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα.

Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Μόλις γίνουν οι κεφτέδες, τους βγάζουμε από τη φωτιά και τους σερβίρουμε ζεστούς.

Καλή όρεξη.
Από Foodland 14/12/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code