Συστατικά
6 Χοιρινές Μπριζόλες
3 Σκελίδες Σκόρδο
3 φύλλα Φασκομηλιάς ή δάφνης
Ρίγανη - Αλάτι - Πιπέρι
5 κ. σ. Λάδι
2/3 φλ. λευκό Κρασί
2 Λεμόνια
3 κλωναράκια Μαϊντανό
3 Σκελίδες Σκόρδο
3 φύλλα Φασκομηλιάς ή δάφνης
Ρίγανη - Αλάτι - Πιπέρι
5 κ. σ. Λάδι
2/3 φλ. λευκό Κρασί
2 Λεμόνια
3 κλωναράκια Μαϊντανό

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βάζουμε τις μπριζόλες σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σκόρδο που έχουμε ψιλοκοψει, το φασκόμηλο, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και 1,5 φλυτζάνι νερό.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να εξαφανιστεί το νερό.
Προσθέτουμε το λάδι και γυρνάμε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουμε και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί. Αμέσως μετά ρίχνουμε τον χυμό των λεμονιών και τις πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βγάζουμε τις μπριζόλες μας από την κατσαρόλα/τηγάνι και τις σερβίρουμε αμέσως.
Καλή όρεξη.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να εξαφανιστεί το νερό.
Προσθέτουμε το λάδι και γυρνάμε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουμε και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί. Αμέσως μετά ρίχνουμε τον χυμό των λεμονιών και τις πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βγάζουμε τις μπριζόλες μας από την κατσαρόλα/τηγάνι και τις σερβίρουμε αμέσως.
Καλή όρεξη.
14/12/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου