Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
6 Χοιρινές Μπριζόλες
3 Σκελίδες Σκόρδο
3 φύλλα Φασκομηλιάς ή δάφνης
Ρίγανη - Αλάτι - Πιπέρι
5 κ. σ. Λάδι
2/3 φλ. λευκό Κρασί
2 Λεμόνια
3 κλωναράκια Μαϊντανό
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε τις μπριζόλες σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σκόρδο που έχουμε ψιλοκοψει, το φασκόμηλο, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και 1,5 φλυτζάνι νερό.

Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να εξαφανιστεί το νερό.

Προσθέτουμε το λάδι και γυρνάμε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουμε και από τις δύο πλευρές.

Προσθέτουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί. Αμέσως μετά ρίχνουμε τον χυμό των λεμονιών και τις πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Βγάζουμε τις μπριζόλες μας από την κατσαρόλα/τηγάνι και τις σερβίρουμε αμέσως.

Καλή όρεξη.
Από Foodland 14/12/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code