Συστατικά
Υλικά για 4 ατομα
800γρ. ξιφίας κομμένος σε κύβους
1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι τσίλι
2 κουταλάκια κύμινο
2 κουταλάκια πάπρικα
αλάτι
800γρ. ξιφίας κομμένος σε κύβους
1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι τσίλι
2 κουταλάκια κύμινο
2 κουταλάκια πάπρικα
αλάτι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Τοποθετούμε τον ξιφία σε ένα μπωλ. Προσθέτουμε το μαϊντανό, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και όσο αλάτι χρειάζετε και τα ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε μέσα περίπου 2 ώρες να μαριναριστούν.
Περνάμε τους μαριναρισμένους κύβους ξιφία σε ξυλάκια και ψήνουμε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο γκρίλ κοντά στη φωτιά για 2-3 λεπτά. Προσέχουμε να μη παραψηθούν γιατί θα σκληρύνει το κρέας.
Τα σερβίρουμε αμέσως με μια σαλάτα από ντομάτα και κρεμμύδι.
Περνάμε τους μαριναρισμένους κύβους ξιφία σε ξυλάκια και ψήνουμε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο γκρίλ κοντά στη φωτιά για 2-3 λεπτά. Προσέχουμε να μη παραψηθούν γιατί θα σκληρύνει το κρέας.
Τα σερβίρουμε αμέσως με μια σαλάτα από ντομάτα και κρεμμύδι.
24/03/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: