Σουβλάκι με Ξιφία

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
Υλικά για 4 ατομα
800γρ. ξιφίας κομμένος σε κύβους
1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι τσίλι
2 κουταλάκια κύμινο
2 κουταλάκια πάπρικα
αλάτι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Τοποθετούμε τον ξιφία σε ένα μπωλ. Προσθέτουμε το μαϊντανό, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και όσο αλάτι χρειάζετε και τα ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε μέσα περίπου 2 ώρες να μαριναριστούν.

Περνάμε τους μαριναρισμένους κύβους ξιφία σε ξυλάκια και ψήνουμε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο γκρίλ κοντά στη φωτιά για 2-3 λεπτά. Προσέχουμε να μη παραψηθούν γιατί θα σκληρύνει το κρέας.

Τα σερβίρουμε αμέσως με μια σαλάτα από ντομάτα και κρεμμύδι.
Από Foodland 24/03/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code