Κοτόπουλο με Λαχανικά αλά Κρεμ

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
Φιλέτο κοτόπουλο

1 πιπεριά πράσινη

1 πιπεριά κοκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

1 κρεμμύδι

1 πράσο

σκόρδο σε σκόνη

πιπέρι-αλάτι-ρίγανη

1-2 κρέμα γάλακτος

λάδι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Πρώτα τηγανίζουμε ελαφρά σε λίγο λαδάκι το φιλέτο κοτόπουλο έως ότου ροδίσει καλά το χρώμα και βεβαιωθούμε πως έχει τηγανιστεί σωστά μέσα (μην το παρακάνετε και γίνει σκληρό όμως).

Μετά σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε τα λαχανικά μας με την εξής σειρά για να μην καούν. Πρώτα τις πιπεριές μετά το πράσο και τέλος το κρεμμύδι.

Αφού τσιγαριστούν ελαφρά προσθέτουμε και το κοτόπουλο που το έχουμε κόψει σε μικρά φιλετάκια και το έχουμε τηγανίσει νωρίτερα για να πάρει την γεύση και το άρωμα των λαχανικών.

Στην συνέχεια προσθέτουμε και τα μπαχαρικά μας και ανακατεύουμε συνεχώς για να μην καούν.

Τέλος βάζουμε και την κρέμα γάλακτος σε όση ποσότητα εσείς επιθυμείτε και ανακατεύετε να πάει παντού.

Μόλις αρχίσει να δένει σβήνεται την φωτιά και το σερβίρετε απευθείας με την ιδανικότερη γαρνιτούρα για μένα που του ταιριαζει απόλυτα και είναι το ρύζι.

Είναι απλό γρήγορο και ομολογώ ότι το πράσο σε αυτό το φαγητό δένει απόλυτα και το κάνει να ξεχωρίζει.
Από Ελευθερία 16/01/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code