Κοτόπουλο στη γάστρα με λαχανικά

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
• Ένα καθαρισμένο κοτόπουλο
600 γραμ. καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια ή ροδέλες
300 γραμ. ραπανάκια κομμένα σε κομματάκια
200 γραμ. μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα
1 κλαδάκι θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
• ½ ποτήρι λευκό κρασί
• Αλάτι
Κοτόπουλο στη γάστρα με λαχανικά
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά το κοτόπουλο, το αλατίζουμε και το βάζουμε στη γάστρα.

Ετοιμάζουμε όλα τα λαχανικά ( καρότα-ραπανάκια- κρεμμύδια) τα αναμιγνύουμε με τα αρωματικά (ρίγανη-θυμάρι) και με αυτά καλύπτουμε και περιβάλουμε το κοτόπουλο.

Προσθέτουμε το κρασί, σκεπάζουμε τη γάστρα και την τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Ψήνουμε στους 180ο για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσει και ψηθεί το κοτόπουλο, το βγάζουμε και το σερβίρουμε με τα λαχανικά.

Καλή όρεξη!
Από Anasia 05/03/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code