Συστατικά
• Ένα καθαρισμένο κοτόπουλο
• 600 γραμ. καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια ή ροδέλες
• 300 γραμ. ραπανάκια κομμένα σε κομματάκια
• 200 γραμ. μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα
• 1 κλαδάκι θυμάρι
• 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
• ½ ποτήρι λευκό κρασί
• Αλάτι
• 600 γραμ. καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια ή ροδέλες
• 300 γραμ. ραπανάκια κομμένα σε κομματάκια
• 200 γραμ. μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα
• 1 κλαδάκι θυμάρι
• 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
• ½ ποτήρι λευκό κρασί
• Αλάτι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά το κοτόπουλο, το αλατίζουμε και το βάζουμε στη γάστρα.
Ετοιμάζουμε όλα τα λαχανικά ( καρότα-ραπανάκια- κρεμμύδια) τα αναμιγνύουμε με τα αρωματικά (ρίγανη-θυμάρι) και με αυτά καλύπτουμε και περιβάλουμε το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε το κρασί, σκεπάζουμε τη γάστρα και την τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Ψήνουμε στους 180ο για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσει και ψηθεί το κοτόπουλο, το βγάζουμε και το σερβίρουμε με τα λαχανικά.
Καλή όρεξη!
Ετοιμάζουμε όλα τα λαχανικά ( καρότα-ραπανάκια- κρεμμύδια) τα αναμιγνύουμε με τα αρωματικά (ρίγανη-θυμάρι) και με αυτά καλύπτουμε και περιβάλουμε το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε το κρασί, σκεπάζουμε τη γάστρα και την τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Ψήνουμε στους 180ο για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσει και ψηθεί το κοτόπουλο, το βγάζουμε και το σερβίρουμε με τα λαχανικά.
Καλή όρεξη!
05/03/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: