Κεφτέδες με ρύζι (Τουρκίας)

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
750 γραμ. κιμάς
2 κουταλιές της σούπας ρύζι
3 αυγά
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
2 μεγάλα κρεμμύδια
4 ματσάκια μαϊντανός
• Αλάτι
6 ποτήρια νερό
• Ψίχα ψωμιού
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Πλένουμε καλά το ρύζι και το απλώνουμε σ’ ένα καθαρό πανί.
Το χτυπάμε και το σπάμε με τον πάτο ενός χονδρού ποτηριού.

Ανακατεύουμε το ρύζι με 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψίχα ψωμιού, 1 αυγό, τον κιμά και ζυμώνουμε. Αν χρειασθεί προσθέτουμε και λίγο νερό.

Πλάθουμε τους κεφτέδες σε μέγεθος μικρού καρυδιού.

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το βράζουμε με 6 ποτήρια νερό. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βουτάμε τους κεφτέδες μέσα στο μίγμα 2 χτυπημένων αυγών και τους βράζουμε στο καυτό ζουμί της κατσαρόλας

Καλή όρεξη.
Από Anasia 06/05/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code