Συστατικά
• 750 γραμ. κιμάς
• 2 κουταλιές της σούπας ρύζι
• 3 αυγά
• 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
• 2 μεγάλα κρεμμύδια
• 4 ματσάκια μαϊντανός
• Αλάτι
• 6 ποτήρια νερό
• Ψίχα ψωμιού
• 2 κουταλιές της σούπας ρύζι
• 3 αυγά
• 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
• 2 μεγάλα κρεμμύδια
• 4 ματσάκια μαϊντανός
• Αλάτι
• 6 ποτήρια νερό
• Ψίχα ψωμιού

Οδηγίες Μαγειρέματος
Πλένουμε καλά το ρύζι και το απλώνουμε σ’ ένα καθαρό πανί.
Το χτυπάμε και το σπάμε με τον πάτο ενός χονδρού ποτηριού.
Ανακατεύουμε το ρύζι με 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψίχα ψωμιού, 1 αυγό, τον κιμά και ζυμώνουμε. Αν χρειασθεί προσθέτουμε και λίγο νερό.
Πλάθουμε τους κεφτέδες σε μέγεθος μικρού καρυδιού.
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το βράζουμε με 6 ποτήρια νερό. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βουτάμε τους κεφτέδες μέσα στο μίγμα 2 χτυπημένων αυγών και τους βράζουμε στο καυτό ζουμί της κατσαρόλας
Καλή όρεξη.
Το χτυπάμε και το σπάμε με τον πάτο ενός χονδρού ποτηριού.
Ανακατεύουμε το ρύζι με 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψίχα ψωμιού, 1 αυγό, τον κιμά και ζυμώνουμε. Αν χρειασθεί προσθέτουμε και λίγο νερό.
Πλάθουμε τους κεφτέδες σε μέγεθος μικρού καρυδιού.
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το βράζουμε με 6 ποτήρια νερό. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βουτάμε τους κεφτέδες μέσα στο μίγμα 2 χτυπημένων αυγών και τους βράζουμε στο καυτό ζουμί της κατσαρόλας
Καλή όρεξη.
06/05/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: