Συστατικά
1 μπούτι αρνίσιο 2 κιλά περίπου
5 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά σούπας λάδι
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
5 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά σούπας λάδι
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Με ένα μαχαίρι τρυπάμε το μπούτι και βάζουμε τις σκελίδες του σκόρδου μέσα στο μπούτι.
Βάζουμε μια κουταλιά λάδι μέσα σε μια πιατέλα pyrex και μια κουταλιά πάνω στο μπούτι.
Το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι.
Βάζουμε την πιατέλα μέσα σε προθερμασμένο φούρνο και το ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200ο C.
Καλή όρεξη
Βάζουμε μια κουταλιά λάδι μέσα σε μια πιατέλα pyrex και μια κουταλιά πάνω στο μπούτι.
Το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι.
Βάζουμε την πιατέλα μέσα σε προθερμασμένο φούρνο και το ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200ο C.
Καλή όρεξη
19/05/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: