Λαγός Στιφάδο

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 λαγός 1½ κιλό κομμένος σε κομμάτια
3 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κρεμμύδια
100γρ. βούτυρο
½ λίτρο κόκκινο κρασί
½ ποτήρι ξύδι
θυμάρι
δάφνη
3 καρότα
λίγο αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
Λαγός Στιφάδο
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε το λαγό κομμένο σε κομμάτια μέσα σε βαθιά πιατέλα με το κρασί, το ξύδι, το 1 κρεμμύδι, τα καρότα κομμένα σε κομμάτια, τη δάφνη, και το θυμάρι.

Τα αφήνουμε να μουλιάσουν 24 ώρες. Αυτό λέγεται μαρινάρισμα.

Την επόμενη μέρα βάζουμε μέσα σε μια χύτρα το βούτυρο, το λάδι και το 1 κρεμμύδι κομμένο σε κομματάκια.

Προσθέτουμε τα κομμάτια του λαγού αλατισμένα και πιπερωμένα και τα ψήνουμε.

Χύνουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε. Περνάμε το μαρινάτο στο τρυπητό.

Τέλος περιχύνουμε τη σάλτσα αυτή πάνω στο λαγό και τον ψήνουμε σιγά -σιγά σκεπασμένο με καπάκι για 1 ώρα.
Από Foodland 11/06/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code