Σνίτσελ γεμιστό

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
4 φέτες κρέας ψαχνό μοσχάρι (600 γρ. περίπου)
150 γρ. κασέρι
80 γρ. ψιλοκομμένα μανιτάρια
1 αυγό
2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
λάδι
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Σνίτσελ γεμιστό
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σοτάρουμε τα μανιτάρια με 2 κουταλιές λάδι, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε το κασέρι σε κυβάκια.

Σοτάρουμε με 2 κουταλιές βούτυρο αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα.

Χτυπάμε το κρέας και μοιράζουμε σε κάθε φέτα τα μανιταράκια και το κασέρι.

Κλείνουμε το κρέας με οδοντογλυφίδες και περνάμε το σνίτσελ πρώτα σε αλεύρι και μετά στο χτυπημένο αυγό και στη φρυγανιά.

Το τηγανίζουμε με λάδι και βούτυρο μέχρι να ετοιμαστεί καλά και το γαρνίρουμε με πατάτες η άσπρο ρύζι.

Καλή όρεξη!
Από Foodland 20/06/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
eatgreek.net στις 30/06/2010 15:25
0 ψήφοι
απο καλή όρεξη, άλλο τίποτα! :-)

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code