Συστατικά
4 φέτες κρέας ψαχνό μοσχάρι (600 γρ. περίπου)
150 γρ. κασέρι
80 γρ. ψιλοκομμένα μανιτάρια
1 αυγό
2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
λάδι
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. κασέρι
80 γρ. ψιλοκομμένα μανιτάρια
1 αυγό
2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
λάδι
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Σοτάρουμε τα μανιτάρια με 2 κουταλιές λάδι, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε το κασέρι σε κυβάκια.
Σοτάρουμε με 2 κουταλιές βούτυρο αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα.
Χτυπάμε το κρέας και μοιράζουμε σε κάθε φέτα τα μανιταράκια και το κασέρι.
Κλείνουμε το κρέας με οδοντογλυφίδες και περνάμε το σνίτσελ πρώτα σε αλεύρι και μετά στο χτυπημένο αυγό και στη φρυγανιά.
Το τηγανίζουμε με λάδι και βούτυρο μέχρι να ετοιμαστεί καλά και το γαρνίρουμε με πατάτες η άσπρο ρύζι.
Καλή όρεξη!
Σοτάρουμε με 2 κουταλιές βούτυρο αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα.
Χτυπάμε το κρέας και μοιράζουμε σε κάθε φέτα τα μανιταράκια και το κασέρι.
Κλείνουμε το κρέας με οδοντογλυφίδες και περνάμε το σνίτσελ πρώτα σε αλεύρι και μετά στο χτυπημένο αυγό και στη φρυγανιά.
Το τηγανίζουμε με λάδι και βούτυρο μέχρι να ετοιμαστεί καλά και το γαρνίρουμε με πατάτες η άσπρο ρύζι.
Καλή όρεξη!
20/06/2010
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: