Κοτόπουλο με κρούστα

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
4 φιλέτα κοτόπουλο 150 γραμ το ένα περίπου
3 κουτ σούπας τριμμένη γαλέτα
2 κουτ σούπας πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουτ σούπας πολύ ψιλοκομμένο άνηθο
2 κουτ σούπας πολύ ψιλοκομμένο δυόσμο
Για το μαρινάρισμα
2 κουτ σούπας χυμό λεμονιού
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
Μπόλικο χοντροαλεσμένο πιπέρι
Αλάτι
Κοτόπουλο με κρούστα
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Παίρνετε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα βάζετε σε ένα μπολ, και τα μαρινάρετε με το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το χοντροαλεσμένο πιπέρι και το αλάτι τουλάχιστον για 1 ώρα.

Ετοιμάζετε τη κρούστα. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τη τριμμένη γαλέτα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τον άνηθο και το δυόσμο. Ανακατεύετε καλά τα υλικά.

Παίρνετε το κοτόπουλο και χωρίς να το σκουπίσετε από τη μαρινάδα το πανάρετε με το μίγμα γαλέτας και αρωματικών πιέζοντάς το με το χέρι σας να κολλήσουν καλά επάνω του τα υλικά.

Βάζετε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για περίπου 20-30 λεπτά χωρίς να τα γυρίσετε και μέχρι να κάνουν μια τραγανή κρούστα.

Τα σερβίρετε ζεστά συνοδεύοντάς τα από βραστά λαχανικά.
Από Foodland 13/11/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code