Συστατικά
1½ κιλό κοτόπουλο
1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
200 γραμμάρια συκωτάκια πουλιών
1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί σε κύβους
½ φλιτζάνι τσαγιού κονιάκ
1 φλιτζάνι σταφίδες
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
μαϊντανό
πάπρικα
γαλέτα
1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
200 γραμμάρια συκωτάκια πουλιών
1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί σε κύβους
½ φλιτζάνι τσαγιού κονιάκ
1 φλιτζάνι σταφίδες
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
μαϊντανό
πάπρικα
γαλέτα
Οδηγίες Μαγειρέματος
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι και βούτυρο και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το κοτόπουλο.
Όταν ψηθούν, τα σβήνουμε με το κονιάκ και περιμένουμε να κρυώσουν.
Όταν κρυώσει το μείγμα, γεμίζουμε μ’ αυτό το κοτόπουλο.
Ράβουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε στο φούρνο με λίγες πατάτες.
Ψήνουμε για μια ώρα περίπου στους 200C.
Όταν ψηθούν, τα σβήνουμε με το κονιάκ και περιμένουμε να κρυώσουν.
Όταν κρυώσει το μείγμα, γεμίζουμε μ’ αυτό το κοτόπουλο.
Ράβουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε στο φούρνο με λίγες πατάτες.
Ψήνουμε για μια ώρα περίπου στους 200C.
01/12/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου