Αγκινάρες με αρνάκι

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
(Για 4 άτομα)
• 6 μεγάλες αγκινάρες
• 1 μπούτι αρνάκι γάλακτος κομμένο σε κύβους
• 3 πράσινες πιπεριές σε κύβους
• 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 1 φλιτζ.του καφέ λευκό κρασί
• 1 φλιτζ.του καφέ κρέμα γάλακτος
• 2 λεμόνια

(Για τη σάλτσα)
• Χυμός λεμονιού
• Άνιθος-μελισσόχορτο
• Κρέμα γάλακτος
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Σοτάρουμε σε λάδι το αρνάκι, μαζί με την πιπεριά και το κρεμμύδι.
• Μόλις πιούν το ζουμί τους, σβύνουμε με το κρασί και το χυμό ενός λεμονιού.
• Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα τους.
• Βράζουμε τις αγκινάρες ολόκληρες μαζί με ένα λεμόνι σε φέτες.
• Αφαιρούμε ορισμένα από τα εσωτερικά φύλλα και το χνούδι τους, όσο χωράει σε μια κούπα.
• Γεμίζουμε τις αγκινάρες με το μίγμα και τις δένουμε κυκλικά με σπάγκο, για να μην ανοίξουν.
• Τις τοποθετούμε σε ταψί και τις περιχύνουμε με μια σάλτσα, που φτιάχνουμε ανακατεύοντας χυμό λεμονιού, άνιθο, κρέμα γάλακτος και μελισσόχορτο.
• Λίγο πριν τις σερβίρουμε βάζουμε το ταψί στο φούρνο για λίγα λεπτά
Από Anasia 01/06/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code