Κεμπάπ

Συστατικά

6 ψήφοι
2.8 από 56 ψήφοι
1 κιλό κιμάς αρνι + μοσχαρι (ανάμικτο)
1 κουταλιά ξύδι
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ξερό
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
1/2 κουταλιά πάπρικα καυτερή
Αλάτι
Πιπέρι
Κεμπάπ
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπώλ και ανακατεύουμε καλά.

Ζυμώνουμε τον κιμά και πλάθουμε τα κεμπάπ μας.

Αλευρώνουμε καλά κάθε κεμπάπ και τα τινάζουμε λίγο, πριν τα τοποθετήσουμε μέσα στο τηγάνι με το λάδι που θα καίει.

Τα παρακολουθούμε μέχρι να ροδίσουν αρκετά κι από τις δύο πλευρές και τα βγάζουμε.
Από Νίτσα 06/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code