Συστατικά
170-200 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 κ. γλ. ελαιόλαδο
1 κ. γλ. φρέσκο βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 πιπεριά Φλωρίνης (κομμένη σε λωρίδες)
1 κ. γλ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1 κ. γλ. ξύδι βαλσάμικο
1/3 φλ. ζωμό βοδινού
1/2 κ. γλ. ψιλοκομμένη καυτερή κόκκινη πιπεριά
αλάτι και πιπέρι
2 κ. γλ. ελαιόλαδο
1 κ. γλ. φρέσκο βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 πιπεριά Φλωρίνης (κομμένη σε λωρίδες)
1 κ. γλ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1 κ. γλ. ξύδι βαλσάμικο
1/3 φλ. ζωμό βοδινού
1/2 κ. γλ. ψιλοκομμένη καυτερή κόκκινη πιπεριά
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τσιγαρίζετε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι.
Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε μέχρι το κρέας
να αποκτήσει ένα σκούρο χρυσαφί χρώμα και στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης.
Συνεχίζετε να σωτάρετε για 2 λεπτά. Ρίχνετε την καυτερή πιπεριά, ανακατεύετε για ένα λεπτό και προσθέτετε και τα δύο είδη ξυδιού.
Τέλος, ρίχνετε το ζωμό και όταν δέσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνετε και απομακρύνετε από τη φωτιά.
Σερβίρετε σε ένα καθαρό τηγάνι, γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή όρεξη
Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε μέχρι το κρέας
να αποκτήσει ένα σκούρο χρυσαφί χρώμα και στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης.
Συνεχίζετε να σωτάρετε για 2 λεπτά. Ρίχνετε την καυτερή πιπεριά, ανακατεύετε για ένα λεπτό και προσθέτετε και τα δύο είδη ξυδιού.
Τέλος, ρίχνετε το ζωμό και όταν δέσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνετε και απομακρύνετε από τη φωτιά.
Σερβίρετε σε ένα καθαρό τηγάνι, γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή όρεξη
15/12/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου