Συστατικά
Για 4-5 άτομα
8226; 1 κιλό χοιρινό κρέας
8226; 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
8226; 1 μέτριο κρεμμύδι σε φέτες
8226; 1 κουτί ( ½ κιλού ) ντομάτες
8226; 1 φλιτζάνι του τσαγιού άσπρο κρασί
8226; 1 λάχανο 1 κιλό περίπου
8226; 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα (κόκκινο γλυκό πιπέρι)
8226; Αλάτι
8226; Πιπέρι
8226; Αλεύρι
8226; 1 κιλό χοιρινό κρέας
8226; 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
8226; 1 μέτριο κρεμμύδι σε φέτες
8226; 1 κουτί ( ½ κιλού ) ντομάτες
8226; 1 φλιτζάνι του τσαγιού άσπρο κρασί
8226; 1 λάχανο 1 κιλό περίπου
8226; 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα (κόκκινο γλυκό πιπέρι)
8226; Αλάτι
8226; Πιπέρι
8226; Αλεύρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Χωρίζουμε σε μικρά κομμάτια το κρέας.
• Το πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και το αλευρώνουμε.
• Κόβουμε το λάχανο σε κομμάτια, το ζεματάμε και το στραγγίζουμε καλά.
• Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το λάδι και σοτάρομε πρώτα το κρεμμύδι και τμηματικά το κρέας.
• Βάζουμε το κρέας σε κατσαρόλα και προσθέτουμε την πάπρικα, τις ντομάτες, το κρασί, και το ζεματισμένο λάχανο.
• Αφήνουμε το κρέας με το λάχανο να σιγοψηθούν, για μία περίπου ώρα.
• Σερβίρουμε το φαγητό πάνω σε πιλάφι φόρμας
• Το πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και το αλευρώνουμε.
• Κόβουμε το λάχανο σε κομμάτια, το ζεματάμε και το στραγγίζουμε καλά.
• Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το λάδι και σοτάρομε πρώτα το κρεμμύδι και τμηματικά το κρέας.
• Βάζουμε το κρέας σε κατσαρόλα και προσθέτουμε την πάπρικα, τις ντομάτες, το κρασί, και το ζεματισμένο λάχανο.
• Αφήνουμε το κρέας με το λάχανο να σιγοψηθούν, για μία περίπου ώρα.
• Σερβίρουμε το φαγητό πάνω σε πιλάφι φόρμας
04/06/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου