Χοιρινό με λάχανο

Συστατικά

1 ψήφος
3.0 από 51 ψήφος
Για 4-5 άτομα
• 1 κιλό χοιρινό κρέας
• 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
• 1 μέτριο κρεμμύδι σε φέτες
• 1 κουτί ( ½ κιλού ) ντομάτες
• 1 φλιτζάνι του τσαγιού άσπρο κρασί
• 1 λάχανο 1 κιλό περίπου
• 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα (κόκκινο γλυκό πιπέρι)
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Αλεύρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Χωρίζουμε σε μικρά κομμάτια το κρέας.
• Το πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και το αλευρώνουμε.
• Κόβουμε το λάχανο σε κομμάτια, το ζεματάμε και το στραγγίζουμε καλά.
• Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το λάδι και σοτάρομε πρώτα το κρεμμύδι και τμηματικά το κρέας.
• Βάζουμε το κρέας σε κατσαρόλα και προσθέτουμε την πάπρικα, τις ντομάτες, το κρασί, και το ζεματισμένο λάχανο.
• Αφήνουμε το κρέας με το λάχανο να σιγοψηθούν, για μία περίπου ώρα.
• Σερβίρουμε το φαγητό πάνω σε πιλάφι φόρμας
Από Anasia 04/06/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code