Συστατικά
1 κοτόπουλο βρασμένο ξεψαχνισμένο και λιανισμένο
Στρογγυλές φέτες bacon
Διάφορα κίτρινα τυριά. Προτείνονται γραβιέρα Νάξου, Τήνου, ρεγκάτο Κρέμα γάλακτος μαζί
1 ποτήρι γάλα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα πυρέξ.
Εχουμε μπροστά μας τις φέτες bacon και παίρνουμε λίγο λίγο από το κοτόπουλο και το κάνουμε ρολλάκια και τα τοποθετούμε με σειρά στο πυρέξ.
Μόλις ολοκληρώσουμε, περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και από πάνω καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με τα κίτρινα τυριά.
Ψήνουμε στους 180, μόλις δούμε και "χρυσαφίσουν" τα τυριά και το μπέικον.
Σχόλια του συγγραφέα : Κολάσιμο! λόγω θερμίδων και λιπαρών αλλά αν είναι να κολαστείτε....αξίζει!
21/02/2011
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου