Μπακαλιάρος τηγανητός

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
Μπακαλιάρος παστός (όσες φέτες θέλουμε)

Λάδι κατά προτίμηση ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή απλό με λίγη μπύρα)

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Κόβουμε τον μπακαλιάρο και τον βάζουμε σε πολύ νερό από την προηγούμενη το βράδυ (προσθέτοντας μια χούφτα αλάτι την πρώτη φορά).

Αλλάζουμε το νερό πολλές φορές-έτσι ώστε να ξαλμυρίσει καλά.

Ξεπλένουμε, αφαιρούμε το δέρμα του, κόβουμε τα κόκαλα που προεξέχουν και βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του στο κουρκούτι, που έχουμε φτιάξει λίγο πιο πριν, με αλεύρι, μπέικιν και μπύρα
.
Τηγανίζουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου σε δυνατή φωτιά με μπόλικο λάδι.

Το σερβίρουμε με σκορδαλιά ή και παντζαροσαλάτα.
Από Anasia 12/08/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code