Πικάντικο κοτόπουλο

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση και χτυπημένα ώστε να είναι ανοιχτά

1 πρέζα δενδρολίβανο ψιλοκομμένο

2-3 σκέλιδες σκόρδο λυωμένες

1 ποτηράκι του κρασιού ξύδι

3 αυγά χτυπημένα

1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη

1 κούπα φρυγανιά τριμμένη

1 λεμόνι σε χυμό

Αλάτι- πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ανακατεύουμε σε μια λεκάνη το δενδρολίβανο, το σκόρδο, το λάδι, τα αυγά-λεμόνι-το αλάτι και το πιπέρι.

Μαρινάρουμε σε αυτό το μείγμα το κοτόπουλο για 12 τουλάχιστον ώρες αφήνοντας το στο ψυγείο.

Μετά ανακατεύουμε τη φρυγανιά και την παρμεζάνα καλά, πανάρουμε στο μείγμα αυτό το κοτόπουλο και το πατάμε καλά με τα χέρια πάνω στο μείγμα για να κολλήσει αρκετή ποσότητα πάνω στο κοτόπουλο.

Στη σχάρα του φούρνου τοποθετούμε λαδόκολλα (ή αλουμινόχαρτο) και την αλείφουμε με λάδι.

Τοποθετούμε επάνω το παναρισμένο κοτόπουλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C έως ότου ροδίσει.

Στη συνέχεια το γυρίζουμε από την άλλη μεριά για να ροδίσει και αυτή.

Σερβίρεται ζεστό.
Από Anasia 12/08/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code