Συστατικά
1 κοτόπουλo
1 πράσο κομμένο σε μικρούς κύβους
1 φλυτζάνα χυμό τομάτας
2 φλυτζάνια τραχανά ξινό
½ φλυτζάνα λάδι
και αλάτι
1 πράσο κομμένο σε μικρούς κύβους
1 φλυτζάνα χυμό τομάτας
2 φλυτζάνια τραχανά ξινό
½ φλυτζάνα λάδι
και αλάτι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Χωρίζουμε το κοτόπουλο σε μερίδες.
Το πλένουμε και το βάζουμε να βράσει στην κατσαρόλα με επτά φλυτζάνια του τσαγιού νερό.
Όταν βράσει το κρέας ρίχνουμε το πράσο, το αλάτι, το χυμό τομάτας.
Βράζουν ακόμα 10 λεπτά όλα μαζί και μετά βγάζουμε το κρέας για να μην λειώσει.
Κατόπιν προσθέτουμε και άλλο νερό, γιατί με το βράσιμο έχει σωθεί, για να συμπληρωθεί 9 φλυτζάνια ζωμός.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και όταν αρχίζει να βράζει ρίχνουμε και τον τραχανά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να χυλώσει.
Κλείνουμε την φωτιά, βάζουμε το κρέας μέσα και το αφήνουμε για μισή ώρα.
Μετά μπορούμε να σερβίρουμε στα πιάτα.
Το πλένουμε και το βάζουμε να βράσει στην κατσαρόλα με επτά φλυτζάνια του τσαγιού νερό.
Όταν βράσει το κρέας ρίχνουμε το πράσο, το αλάτι, το χυμό τομάτας.
Βράζουν ακόμα 10 λεπτά όλα μαζί και μετά βγάζουμε το κρέας για να μην λειώσει.
Κατόπιν προσθέτουμε και άλλο νερό, γιατί με το βράσιμο έχει σωθεί, για να συμπληρωθεί 9 φλυτζάνια ζωμός.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και όταν αρχίζει να βράζει ρίχνουμε και τον τραχανά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να χυλώσει.
Κλείνουμε την φωτιά, βάζουμε το κρέας μέσα και το αφήνουμε για μισή ώρα.
Μετά μπορούμε να σερβίρουμε στα πιάτα.
18/08/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: