Συστατικά
1. 1 κοτόπουλο
2. ½ κιλό πλιγούρι
3. 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4. Λάδι
5. 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
6. Ρίγανη
7. Αλάτι
2. ½ κιλό πλιγούρι
3. 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4. Λάδι
5. 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
6. Ρίγανη
7. Αλάτι

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Καθαρίζουμε, πλένουμε και βάζουμε να βράσει το κοτόπουλο.
• Όταν είναι σχεδόν έτοιμο σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
• Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και το πλιγούρι να σοταριστούν λίγο.
• Τα σοταρισμένα υλικά τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο ως και το αλάτι.
• Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά ώσπου να βράσει το πλιγούρι.
• Λίγο πριν κατεβάσουμε το φαγητό από τη φωτιά προσθέτουμε τη ρίγανη.
Σημείωση:
Αν θέλουμε το φαγητό πηχτό δεν βάζουμε πολύ νερό (αναλογία για πιλάφι). Αν το θέλουμε σούπα κανονίζουμε το νερό εμείς.
• Όταν είναι σχεδόν έτοιμο σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
• Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και το πλιγούρι να σοταριστούν λίγο.
• Τα σοταρισμένα υλικά τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο ως και το αλάτι.
• Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά ώσπου να βράσει το πλιγούρι.
• Λίγο πριν κατεβάσουμε το φαγητό από τη φωτιά προσθέτουμε τη ρίγανη.
Σημείωση:
Αν θέλουμε το φαγητό πηχτό δεν βάζουμε πολύ νερό (αναλογία για πιλάφι). Αν το θέλουμε σούπα κανονίζουμε το νερό εμείς.
25/09/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: