Χοιρινό κρασάτο

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
( για 4 άτομα)

1. 1 κιλό χοιρινό (κατά προτίμηση σπάλα)

2. 3 μέτρια κρεμμύδια

3. 1 πράσινη πιπεριά

4. 2-3 καρώτα

5. 1 ποτήρι λευκό κρασί

6. 1 ντομάτα φρέσκη (προαιρετικά)

7. Ελαιόλαδο

8. Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια (κύβους).

• Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το κρασί και το αφήνουμε να πάρει βράση και να «πιεί» το κρασί.

• Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το αλάτι, ,το πιπέρι, τη ρίγανη και το λάδι.

• Επίσης προσθέτουμε τα καρώτα κομμένα σε ροδέλες και αν θέλουμε τη φρέσκη ντομάτα ξεφλουδισμένη κα ψιλοκομμένη.

• Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά για 1 ½ ώρα περίπου, προσθέτοντας, που και που λίγο νερό.

• 20 λεπτά πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε την πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες.

• Σερβίρεται ζεστό σε μερίδες.
Από Anasia 01/10/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code