Συστατικά
( για 4 άτομα)
1. 1 κιλό χοιρινό (κατά προτίμηση σπάλα)
2. 3 μέτρια κρεμμύδια
3. 1 πράσινη πιπεριά
4. 2-3 καρώτα
5. 1 ποτήρι λευκό κρασί
6. 1 ντομάτα φρέσκη (προαιρετικά)
7. Ελαιόλαδο
8. Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1. 1 κιλό χοιρινό (κατά προτίμηση σπάλα)
2. 3 μέτρια κρεμμύδια
3. 1 πράσινη πιπεριά
4. 2-3 καρώτα
5. 1 ποτήρι λευκό κρασί
6. 1 ντομάτα φρέσκη (προαιρετικά)
7. Ελαιόλαδο
8. Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια (κύβους).
• Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το κρασί και το αφήνουμε να πάρει βράση και να «πιεί» το κρασί.
• Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το αλάτι, ,το πιπέρι, τη ρίγανη και το λάδι.
• Επίσης προσθέτουμε τα καρώτα κομμένα σε ροδέλες και αν θέλουμε τη φρέσκη ντομάτα ξεφλουδισμένη κα ψιλοκομμένη.
• Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά για 1 ½ ώρα περίπου, προσθέτοντας, που και που λίγο νερό.
• 20 λεπτά πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε την πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες.
• Σερβίρεται ζεστό σε μερίδες.
• Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το κρασί και το αφήνουμε να πάρει βράση και να «πιεί» το κρασί.
• Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το αλάτι, ,το πιπέρι, τη ρίγανη και το λάδι.
• Επίσης προσθέτουμε τα καρώτα κομμένα σε ροδέλες και αν θέλουμε τη φρέσκη ντομάτα ξεφλουδισμένη κα ψιλοκομμένη.
• Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά για 1 ½ ώρα περίπου, προσθέτοντας, που και που λίγο νερό.
• 20 λεπτά πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε την πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες.
• Σερβίρεται ζεστό σε μερίδες.
01/10/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου