Συστατικά
(για 4 άτομα)
1. 4 φιλέτα κοτόπουλου
2. 2 λεμόνια (το χυμό τους)
3. ½ φλιτζάνι φρυγανιά (τριμμένη)
4. 4 φέτες τυρί κασέρι
5. ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
6. Αλάτι, πιπέρι
1. 4 φιλέτα κοτόπουλου
2. 2 λεμόνια (το χυμό τους)
3. ½ φλιτζάνι φρυγανιά (τριμμένη)
4. 4 φέτες τυρί κασέρι
5. ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
6. Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Στύβουμε τα λεμόνια και βουτάμε τα φιλέτα στο χυμό τους και από τις δύο πλευρές.
• Τους προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά.
• Στη συνέχεια, στρώνουμε πάνω από κάθε φιλέτο μία φέτα τυρί, τα διπλώνουμε στη μέση και τα πιάνουμε με μια μυτερή οδοντογλυφίδα.
• Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε τα φιλέτα να ψηθούν μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
• Τους προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά.
• Στη συνέχεια, στρώνουμε πάνω από κάθε φιλέτο μία φέτα τυρί, τα διπλώνουμε στη μέση και τα πιάνουμε με μια μυτερή οδοντογλυφίδα.
• Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε τα φιλέτα να ψηθούν μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
10/10/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: