Κεφτέδες (Κοζανίτικοι)

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
* 1 κιλό χοντροκομμένο κιμά (μισό χοιρινό – μισό μοσχαρίσιο)

* 1 αυγό

* 1 μέτριο κρεμμύδι περασμένο από τον τρίφτη

* 1 φέτα μπαγιάτικου ψωμιού, καθαρισμένο από την κόρα και βουτηγμένο σε νερό

* 1 κουτάλι δυόσμο (άισμα) ξερό ή μπόλικο δυόσμο νωπό

* 1 κουταλάκι μαυροπίπερο

* αλάτι κατά βούληση

* αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και ώσπου να κάψει ετοιμάζουμε τις κεφτέδες σφίγγοντας καλά ώστε να γίνουν μεγάλοι βώλοι και τους πιέζουμε στο κέντρο για να γίνουν επίπεδοι, τους περνάμε από αλεύρι και τους τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.

Αφού τους τηγανίσουμε μπορούμε να τους φάμε ζεστούς ή κρύους.

Καλή μας όρεξη!

Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
Από Foodland 27/01/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code