Συστατικά
* 1 κιλό χοντροκομμένο κιμά (μισό χοιρινό 8211; μισό μοσχαρίσιο)
* 1 αυγό
* 1 μέτριο κρεμμύδι περασμένο από τον τρίφτη
* 1 φέτα μπαγιάτικου ψωμιού, καθαρισμένο από την κόρα και βουτηγμένο σε νερό
* 1 κουτάλι δυόσμο (άισμα) ξερό ή μπόλικο δυόσμο νωπό
* 1 κουταλάκι μαυροπίπερο
* αλάτι κατά βούληση
* αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
* 1 αυγό
* 1 μέτριο κρεμμύδι περασμένο από τον τρίφτη
* 1 φέτα μπαγιάτικου ψωμιού, καθαρισμένο από την κόρα και βουτηγμένο σε νερό
* 1 κουτάλι δυόσμο (άισμα) ξερό ή μπόλικο δυόσμο νωπό
* 1 κουταλάκι μαυροπίπερο
* αλάτι κατά βούληση
* αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και ώσπου να κάψει ετοιμάζουμε τις κεφτέδες σφίγγοντας καλά ώστε να γίνουν μεγάλοι βώλοι και τους πιέζουμε στο κέντρο για να γίνουν επίπεδοι, τους περνάμε από αλεύρι και τους τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Αφού τους τηγανίσουμε μπορούμε να τους φάμε ζεστούς ή κρύους.
Καλή μας όρεξη!
Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και ώσπου να κάψει ετοιμάζουμε τις κεφτέδες σφίγγοντας καλά ώστε να γίνουν μεγάλοι βώλοι και τους πιέζουμε στο κέντρο για να γίνουν επίπεδοι, τους περνάμε από αλεύρι και τους τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Αφού τους τηγανίσουμε μπορούμε να τους φάμε ζεστούς ή κρύους.
Καλή μας όρεξη!
Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
27/01/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου