Παπρικάζ

Συστατικά

1 ψήφος
3.0 από 51 ψήφος
* 7-8 πράσινες πιπεριές

*Ένα κιλό κρέας μοσχαρίσιο (κατά προτίμηση από σπάλα)

* ελαιόλαδο

* 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

* 2 ντομάτες μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένες

* αλάτι

* πιπέρι

* Καυτερή πιπεριά (Εάν θες βάζεις)
Παπρικάζ
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί στην κατσαρόλα, κατόπιν βάζουμε το κρέας (αφού το έχουμε κόψει σε κομματάκια) να καβουρδιστεί,(καβούρδισμα για 2-3 λεπτά). Στη συνέχεια ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την ψιλοκομμένη ντομάτα και το πιπέρι (όσο θέλουμε).

Τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο μόνο με αυτά τα υλικά για κανένα 5λεπτο με 10λεπτό και μετά ρίχνουμε 2 με 3 ποτήρια νερό (Δηλαδή όσο να σκεπάζει το νερό τα υλικά).

Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 με 1 ½ ώρα.

Αφού βράσει καλά το κρέας ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε κομματάκια και εάν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο καυτερή πιπεριά.

Συνεχίζουμε το βράσιμο για κανένα 20λεπτο με 30 λεπτο και το φαγητό είναι έτοιμο.

Σημείωση: Tο αλάτι πάντα το βάζουμε λίγο πρωτού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα του φαγητού δηλαδή 15 με 20 λεπτά πριν, και αυτό γιατί αλλιώς σκληρένει το κρέας.

Εαν κατα το βράσιμο τελιώνει το νερό τότε προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.

Καλή μας όρεξη!

Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
Από Foodland 27/01/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code