Ταρατόρι

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 αγγούρι

1 σκελίδα σκόρδο

1/2 ποτήρι λάδι

Ξύδι

Αλάτι

2 1/2 λίτρα κρύο νερό
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Λιώνουμε το σκόρδο πολύ καλά και το ανακατεύουμε με το λάδι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα σαν αλοιφή.

Μετά αναμειγνύουμε το αγγούρι με το ξύδι και το αλάτι και όλο αυτό, με το λάδι και το σκόρδο.

Πριν το σερβίρουμε, προσθέτουμε κρύο νερό.
Από Foodland 21/02/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code