Συστατικά
1 αγγούρι
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 ποτήρι λάδι
Ξύδι
Αλάτι
2 1/2 λίτρα κρύο νερό
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 ποτήρι λάδι
Ξύδι
Αλάτι
2 1/2 λίτρα κρύο νερό

Οδηγίες Μαγειρέματος
Λιώνουμε το σκόρδο πολύ καλά και το ανακατεύουμε με το λάδι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα σαν αλοιφή.
Μετά αναμειγνύουμε το αγγούρι με το ξύδι και το αλάτι και όλο αυτό, με το λάδι και το σκόρδο.
Πριν το σερβίρουμε, προσθέτουμε κρύο νερό.
Μετά αναμειγνύουμε το αγγούρι με το ξύδι και το αλάτι και όλο αυτό, με το λάδι και το σκόρδο.
Πριν το σερβίρουμε, προσθέτουμε κρύο νερό.
21/02/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου