Σούπα με κρεμμύδια (Κρεμμυδόσουπα)

Συστατικά

1 ψήφος
1.0 από 51 ψήφος
6 μεγάλα κρεμμύδια
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 φλιτζάνια του τσαγιού ζωμός μοσχαριού
6 φέτες ψωμί τηγανισμένες ελαφρά με βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας τριμμένη γραβιέρα ή παρμεζάνα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες.

Τ’ αφήνουμε μέσα σε κρύο νερό περίπου 1 ώρα.

Έπειτα τα στραγγίζουμε και τα σωτάρουμε με λίγο βούτυρο, έως ότου ξανθίσουν ελαφρά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζουμί και τ’ αφήνουμε να βράσει 20΄-25΄της ώρας.

Τοποθετούμε στα πιάτα από μία φέτα τηγανισμένο ψωμί και επάνω σερβίρουμε τη σούπα.

Την πασπαλίζουμε με άφθονο τυρί και τη ζεματάμε με το υπόλοιπο βούτυρο.

Καλή όρεξη!
Από Anasia 29/01/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code